Hirdetés

A Starfield űrhajóiban érezheted magad ezzel a lenyűgöző 3D-nyomtatott PC-vel



|

Elképesztő számítógépet ihletett a Bethesda űrkalandja.

Hirdetés

Immáron több mint egy hete elérhető az Xbox Series-konzolokra és számítógépekre beköszönt Starfield, amely egy grandiózus sci-fi RPG a Skyrimmel, a Fallout 4-gyel és egyéb sikerjátékokkal bizonyított Bethesda Game Studios műhelyéből.

Az év egyik legnagyobb megjelenésének számító szerepjáték az egyedi PC-építőket is megihlette, így egyebek mellett a Starfield hivatalos partnereként nyomuló AMD-től, és a Reddit népétől is láthattunk már ütős projekteket. Most viszont befutott az eddigi talán legjobban sikerült variáció.

Hirdetés

A lenyűgöző Starfield-PC a Skytech Gaming nevű amerikai gamer webshop YouTube-csatornáján debütált egy videóban, amelyben az elejétől a végéig követhetjük az alkotás folyamatát. A játék űrhajóinak műszerfalát idéző konfigurációt lényegében a semmiből építették fel, egyedileg tervezett 3D-nyomtatott alkatrészek bevetésével.

A 850 W-os Cooler Master SFX tápegységgel életre keltett masinába egy Intel 13700K-s processzor került, amelyet egy AMD Radeon 7900 XTX videokártya és 32 GB-nyi DDR5-ös memória támogat, 1 TB-nyi NVME tárhellyel. Az alkatrészeket egy B750 ITX alaplapra fogja össze, a hűtésről pedig egy 280 mm-es AIO (All in One) hibrid rendszer gondoskodik.

A Skytech Gaming csapata tehát egy egész ütős konfigot pakolt össze, ami pedig még jobb, hogy a dizájn nem csak dísznek van, a PC-re szerelt RGB-indikátorfények 6 játékbeli statisztikával is összeköttetésben állnak. A műszerfal-számítógép nem marad a bolt raktárában, hanem egy nyereményjáték során találnak neki új gazdát, amelynek részleteiről itt tájékozódhatsz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.