Hirdetés

A Tesla Cybertruck inspirálta ezt a menő billentyűzetet



|

Az Angry Miao Cyberboard nevű mechanikus billentyűzete extravagáns külsőt kapott, és nagy siker az Indiegogón.

Hirdetés

Az Angry Miao nem túl ismert név a billentyűzetek piacán, de hamarosan sokak kedvence is lehet, hála a Cyberboard nevű mechanikus billentyűzetnek, amit Elon Musk Tesla Cybertruckja inspirált. A vaskos alumínium ház rendhagyó külsőt eredményez, ráadásul egy 5 x 40 LED-es panel is található rajta, ami teljesen testreszabható. A mechanikus kapcsolókkal rendelkező tasztatúra lehetővé teszi a mikrokapcsolók cseréjét is, a hangos gépelést pedig szilikon betétekkel csillapítja. 

Hirdetés

A 75 százalékos formátum jegyében készült billentyűzet praktikus, de úgy tervezték, hogy érzelmi értéke is legyen a radikál is dizájnnak. Ez az első egyedi billentyűzet DIY LED-panellel, és persze ennek megfelelően nem olcsó. Az Indiegogón 410 dollárért lehet foglalni belőle, de ez az ár 40 százalék kedvezményt tartalmaz. Elsőre 1000 darabot gyártanak, utána várni kell. 

Ezeket októberben szállítják le, szürke, sárga, lila, fehér és zöld színekben, addig pedig további új termékeket is ígér az Angry Miao. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.