Hirdetés

A The Mandalorian szupererős fémjéről mintázták a Seagate új SSD-it



|

Páncélnak ugyan nem jó, de ez a beskar legalább megoldja a tárhelygondjaidat.

Hirdetés

A Disney+ nagy sikerű sorozata, a The Mandalorian az utóbbi évtizedek egyik legpozitívabban fogadott Star Wars-produkciója, így nem csoda, hogy most rengetegen várják a valamikor még az idén megérkező harmadik évadot. A Seagate most igyekszik meglovagolni a széria körüli felhajtást, és három új tárolót is bemutatott, melyeket egyenesen Din Jarin és Baby Yoda (polgári nevén Grogu) kalandjaiból szalajtottak.

A hivatalos Star Wars-licencelt Beskar Ingot Drives modellcsalád a sorozatban fontos szerepet játszó különleges fém, a beskar megjelenését utánozza, amelyből a főhős és a többi mandalori páncélja készül. Az ötvözet különlegessége, hogy nemcsak a lézerfegyverek lövedékeinek, de még a fénykardoknak is képes ellenállni.

Hirdetés

A Seagate tárhelyei persze nem ilyen kemények, cserébe viszont remekül mutatnak. Egész pontosan egy SATA SSD-t (1 és 2 TB-os kivitelben), egy M.2 SSD-t (500 GB-os és 1 TB-os kivitelben) és egy 2 TB-os külső HDD-t kaptunk. Az utóbbi nettó 100 dolláros (35 ezer forintos) áron került boltokba, míg az SSD-k kapacitástól függően 168 és 268 dollár (58 ezer és 98 ezer forint) között mozognak az amazonos viszonteladóknál.

Az NVMe Beskar Ingot Drive tematizált burkolata alatt egy Seagate Firecuda 530s lapul, 7300 MB/s olvasási és 6900MB/s írási sebességgel. A SATA-kiadás a FireCuda 120 SSD-t rejti, ami 560 MB/s-os olvasási és 540 MB/s-os írási sebességet kínál. A külső HDD kék LED RGB-világítással csábít, a PC mellett pedig PlayStation és Xbox konzolokkal is működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.