Hirdetés

A világ egyik legnagyobb tévégyártójával lépett partnerségre az Xbox



|

A cél, hogy zökkenőmentesen működjenek együtt a konzolokkal a márka lézertévéi.

Hirdetés

A 9. generációs hardverek megjelenésével a konzolos játékok látványvilága is nagyot lépett előre, amit persze csak egy megfelelő tévén lehet igazán kiélvezni. A jó hír, hogy az Xbox mögött álló Microsoft most partnerségre lépett az egyik vezető televíziógyártóval, javítva a játékélményt a márkához tartozó készülékeken.

Egész pontosan a tévés piac negyedik legnagyobb szereplőjéről, a Hisense-ről van szó, melynek termékeit több mint 160 országba exportálják, és már Magyarországon is egyre népszerűbbnek számítanak.

Hirdetés

Az 1994 óta működő kínai cég sajtóközleményen tudatta, hogy a Designed for Xbox Program keretében új együttműködést kötött a redmondiakkal, így mostantól minden gond nélkül lehet csatlakoztatni a márka lézertévéit az Xbox készülékekhez. A programban olyan kiegészítőket gyártó vállalatok termékei vehetnek részt, amelyeket az Xbox szigorú követelmények mentén ellenőrzött és kompatibilisnek ítélt.

"A most megkötött partnerséggel a Hisense célja, hogy a lézerkijelző-technológia úttörőjeként a csúcstechnológiás termékekkel a páratlan otthoni játékélményhez is hozzájáruljon és új szintre emelje azt. A több mint 100 hüvelykes kijelzővel rendelkező lézertévé az óriásképernyőn biztosítja a játékot és kristálytiszta, élethű színeket garantál a gamereknek."

- írja a Hisense. A szorosabbra fűzött együttműködés értelmében az érintett tévékben már elérhető a játékmód technológia (gamer mode) is, amely a magas frissítési frekvenciának (high refresh rate) és az automatikus alacsony késleltetési módnak (Auto Low Latency Mode) köszönhetően lehetővé teszi a gördülékeny játékot és a villámgyors reakciót a gaming során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.