Hirdetés

ABBYY FineReader 15 Standard – profi PDF-kezelés



|

PDF-szerkesztés és szövegfelismerés terén nyújt komplex, mégis eléggé finomhangolható megoldást az ABBYY, egyedi extrával.

Hirdetés

Az előző verzió által kijelölt, egyedi csapásvonalon haladt a kezelőfelület fejlesztése, nem Office-jellegű, az aktuális művelethez leggyakrabban használt funkciók kaptak gombot az eszköztárakon. Javítottak a szerkesztésfunkción, most már át lehet formázni a bekezdéseket, és átalakítani egy oldal felosztását. Akkor is szerkeszthető a szöveg - most már táblázatcellákban is -, ha a kattintott területen épp nincs szöveges réteg, a FineReader a háttérben automatikusan felismeri az érintett blokkot, és elvégzi, amit kell.

Hirdetés

Jelenleg ez az egyetlen olyan alkalmazás a világon, amelyben azonnal kimásolható vagy szerkeszthető a szöveg egy csak képalapú PDF-et megnyitva is, ami kezdő felhasználók számára komoly előny lehet. Tördeli is a szöveget beszúrás vagy törlés esetén, de nem kiadványszerkesztő alkalmazás, oldalak között nem képes azt átfolyatni. Fejlesztették a távol-keleti nyelvek felismerési pontosságát, a dokumentumkép megőrzését, és most már az űrlapmezőkben található szöveget is felhasználja a program.

OCR részletesen

Fejlett OCR-szerkesztő jár a Standard verzióhoz is, amelyben felülbírálható az automatikus zónakijelölés, a zónák típusa, nyelve, megadhatók új zónák és már a cellahatárolók is, a felismerés a háttérben zajlik.

A program listát ad a munka során tapasztalt hibákról, szól, ha valamelyik oldalon szerinte rosszul van beállítva a nyelv, vagy érdemes feljebb venni egy kép felbontását. Alapértelmezésben nem tartja meg az OCR a sorvégi kötőjeleket, így a tördelés által elválasztott szavak is szépen megjelennek a keresési listákban. Megengedi a jelszóval védett PDF-dokumentumok kereshető PDF-fájllá alakítását is.

Vállalati extrák

A drágább, Corporate kiadás újdonsága, hogy a dokumentumváltozatok összehasonlítása nézi az űrlapmezőket és a kommenteket is, és az áttekintés változáskövetéssel készült Word-dokumentumba is menthető.

Az automatizálható digitalizálás és felismerés eddig is a Corporate csomag része volt. Vállalati előny még, hogy a FineReader 15 virtualizált környezetekre telepítve is licencelhető, illetve már létezik konkurens licenc is, amely nem fiókokhoz, hanem a helyi hálózaton egyidejűleg dolgozó felhasználók számához kötött.

Adatok:

- precíziós OCR-motor
- kiterjedt nyelvtámogatás
- magyar kezelőfelület
- konverzió, Office-formátumok támogatása
- dokumentum összehasonlítása változáskövetéssel
- PDF-szerkesztő, OCR-integráció
- automatizált OCR és konverzió (Corporate)
- Screenshot Reader
- 5000 oldal/hónap mennyiségi korlát (Corporate, automatikus konverzió)
- Forgalmazó: Licencia Kereskedelmi Kft.
- Ár: 68 580 Ft
- Web: pdfszoftver.hu

További cikkek a témában: ABBYY FINEREADER BLOG

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.