Hirdetés

Akadnak a játékok? Töltsd le az új Nvidia drivert!



|

Zavaró problémára kínál gyógyírt a legújabb hotfix meghajtóprogram, emiatt erősen ajánlott telepítenie azoknak, akik az RTX-vizualitás mellett tették le a voksukat.

Hirdetés

Nevezhetjük általános hibának, ám mivel egy konkrét funkcióhoz kötött a jelenség, ezért a játékosok egy része vélhetően nem találkozott a legújabb hotfix meghajtóban közölt problémával. Felhasználói visszajelzések szerint egy ideje zavaró mikro-laggok és képi akadozások jelentek meg alkalmazástól függetlenül, a hiba oka pedig az engedélyezett VSync funkciónál keresendő.

Az Nvidia fejlesztői mostanra tesztelték ki a megoldást, és még a menetrend szerint érkező WHQL-minősítésű driver előtt kiadták letölthető csomagként. Ebből következik, hogy az 551.46-os számmal ellátott fájl béta kiadásnak számít, vagyis nem ment végig a teljes ellenőrzési, minősítési folyamaton. Súlyos hibákra, váratlan fagyásokra nem kell számítani, de stabilitás tekintetében érdemes felkészülten várni a mindennapi használatot.

Hirdetés

A már említett aktivált VSync opció esetén tapasztalt akadásokra készített javítás mellett a webböngészőkben görgetés során kialakuló döcögések, töredezett képi megjelenítés is korrigálva lett. A driver leírása nem részletei, mely böngészőket érintette a hiba, úgy fest, hogy általános jelenségről volt szó, ami a GPU-alapú hardveres gyorsítást érinti.

A notebookos játékosok közül azok, akik Advance Optimus tudással felvértezett gépet használnak, javítást kapnak a Read Dead Redemption 2-re vonatkozóan, továbbá az Immortals of Avenum esetében a teljes játékmenetre vonatkozó stabilitási problémákat sikerült megoldani. Mindössze ennyiből áll a hotfix driver listája, a következő WHQL-meghajtóban várhatók az újabb játékprofilok, és az egyéb, leginkább teljesítményre fókuszáló javítások.

Végül, de nem utolsósorban, az RTX 4080 Super kártyák tulajdonosainak jó hír, hogy annak ellenére használhatják ezt a meghajtóprogramot, hogy az alapok az 551.23 verzióból érkeznek, ami még nem ismerte fel a legújabb csúcskártyát. Nincs más hátra, mint irány a letöltési oldalt, amit ide kattintva érhetsz el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.