Hirdetés

Aktív zajszűrést és THX audiót kínál a Razer Hammerhead True Wireless Pro fülhallgatója



|

210 euróba kerül az új Razer Hammerhead True Wireless Pro vezeték nélküli fülhallgató, de cserébe remek hangzást garantál.

Hirdetés

A Razer egyre több kiegészítőt kínál a játékosoknak, már a mobilosaknak is. Bemutatkozott a Hammerhead True Wireless Pro vezeték nélküli fülhallgató, ami alapvetően a Hammerhead True Wireless frissített kiadása, de már aktív zajszűréssel és THX audióval, na és persze alacsony válaszidejű móddal a játékokhoz. 

Magas hangerőn is minőségi hangzásra lehet számítani, erről a THX által hitelesített hangzás gondoskodik. A zaj kiszűrését egyébként maga a dizájn is megoldja, ráadásul egy halom füldugóból lehet válogatni a viselő fülformájához igazítva a kütyüt.

Az alacsony válaszidejű móddal a játékosoknak igyekeznek kedvezni, ez játék közben 60 ms-ra csökkenti a válaszidőt - így a reakcióidő az 50-szeresére is nőhet a gyártó szerint, mert a hang és a videó jobban szinkronban lesznek. 

Hirdetés

A különleges forma mellett fejlett hibrid aktív zajszűrés gondoskodik a jó hangzásról, az irányítást pedig érintésérzékeny vezérléssel lehet megoldani, legyen szó zenelejátszásról vagy épp telefonhívásról. A gesztusok a Razer mellékelt appjában testreszabhatók, és a választott füldugó is tesztelhető. 

A fülhallgató IPX4-es minősítést kapott, így elvileg az izzadság vagy egy kevés eső sem okozhat gondot. Az üzemidő viszont csak négy óra, és a tok is csak négy órával tudja ezt megtoldani. A Hammerhead True Wireless Pro vételára 210 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.