Hirdetés

Újabb ultraszéles gamermonitorokat hoz az AOC



|

34 hüvelykes óriás lett az AOC CU34G2X és CU34G2 monitora, kifejezetten játékosoknak.

Hirdetés

Az AOC egyenesen két új ultraszéles gamermonitorral jelentkezett. Az egyik a CU34G2, a másik a CU34G2X. A nevekből adódóan sejthető, hogy igazából nem sok különbség van ezek között. 

Hirdetés

A monitor háza igazából azonos, valamint a panelek is. 34 hüvelykes, 3440 x 1440-es felbontású, 8-bites VA egységekről van szó, WLED-es háttérvilágítással és 3000:1 statikus kontrasztaránnyal. 

A dizájn egyértelműen a játékosokat célozza, piros berakásokkal, illetve AMD FreeSync-támogatás is van. 

A sima változat maximum 100 Hz-es képfrissítés mellett tud dolgozni, míg az X-es verzió 144 Hz-et is bír. Az sRGB-t 124 és 119, az AdobeRGB-t 92 és 88 százalékban fedik le hasonló sorrendben. Furcsa módon a sima verzióra HDMI 2.0, az X-re HDMI 1.4 csatlakozó került, de DisplayPort 1.2 mindkettőn akad. 

Az olcsóbb modell vételára 469 euró, és elvileg januártól lesz mindkettő kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.