Hirdetés

Április 19-én startolnak az ASRock videokártyái



|

Három módot kapnak az ASRock Radeon-alapokon nyugvó Phantom grafikus vezérlői.

Hirdetés

Az ASRock új videokártyáiról már sokat hallottunk, és alapvetően hivatalosan is megérkeztek már. A piaci elérhetőség persze más kérdés, erről eddig nem lehetett tudni semmit. Az ASRock most végre a tényleges megjelenésről is beszélt. 

Hirdetés

A gyártó első videokártyái április 19-én kerülnek a boltokba, és az AMD Radeon RX 580 és a Radeon RX 570 egyedi kiadásai lesznek. 

Az ASRock a Phantom szériával az AMD Polaris lapkáját szeretné hasznosítani. Az új grafikus vezérlők három módban lesznek képesek dolgozni: normál, csendes és OC módban. 

A Phantom Gaming X Radeon RX 580 8 G csendes módban 1324 MHz-en ketyeg, normál működés mellett 1380 MHz-en, OC-ban pedig 1435 MHz-en. A szintén 19-én debütáló Phantom Gaming X Radeon RX 570 8 G órajelei 1228, 1331 és 1380 MHz-es értékeken alakulnak. 

Mindkét kártyán három DisplayPort, egy HDMI és egy DVI csatlakozó lesz található. Sajnos a pontos árakról nem beszélt az ASRock. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.