Hirdetés

Apró házban laknak az új Zotac gamer-PC-k



|

Az új Magnus mini PC-k gamereknek lettek tervezve, és már asztali videokártya is elfér ezekben.

Hirdetés

A Zotac tavaly dobta piacra az SFF jellegű asztali PC-it, amelyeket gamereknek szánt, és az NVIDIA GeForce 10 szériás grafikus kártyáit is támogatta - akkor azonban csak a Pascal-alapú vezérlők laptopokba szánt verzióit. 

Hirdetés

Az új Magnus mini PC-k megint a gamerekhez szólnak, de ezúttal már teljes méretű, asztali videokártyákkal. 

Az új Magnus EK széria hetedik-generációs Intel Kaby Lake processzorokra alapoz, NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy GTX 1070 videokártyával. A Magnus ER széria eközben az AMD Ryzen processzoraira építkezik. A konfigurációk többek között Ryzen 5 1400 és Core i5-7300HQ CPU-t használnak. 

Mindegyik modellbe 32 GB DDR4-2400-as RAM fér, valamint egy 2,5 hüvelykes és egy M.2-es meghajtó. Akad a házon négy USB 3.0, egy-egy USB 3.1 (A és C típus) port, három DisplayPort 1.4, valamint SD-kártyaolvasó, 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 4.2. 

Létezik Plus verzió, amiben gyárilag ad a Zotac 8 GB RAM-ot, egy 120 GB-os SSD-t és egy 1 TB-os HDD-t, valamint van "with Windows" változat, amin mindezen felül egy Windows 10 Home rendszer is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.