Hirdetés

Assassin's Creed Valhalla jár a Ryzen 7 és 9 processzorok mellé



|

A pletykák szerint több Ryzen 3000 sorozatú CPU, például a Ryzen 7 3800XT és 9 3900XT vásárlásakor is ingyen adják az idei Assassin's Creed játékot.

Hirdetés

Július 7-én debütál az AMD új Ryzen 7 3800XT és Ryzen 9 3900XT processzora, és már most vonzó ajánlatnak ígérkezik, főleg, ha valaki az Assassin's Creed: Valhalla című játékra is pályázna. A pletykák szerint ugyanis a Ryzen 3000-es vonalból több Ryzen 7 és Ryzen 9 chip mellé is ingyen jár majd a Ubisoft ősszel megjelenő, sikervárományos címe. Erről egy kiszivárgott promóciós anyag árulkodott, amihez a Videocardz jutott hozzá

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikortól él az ajánlat, de feltehetően az új CPU-k megjelenésétől kezdve - ez persze valószínűleg azt jelenti, hogy az első vásárlóknak előrendelős formában lesz elérhető a játék, az ugyanis csak később, az ősz folyamán érkezik. A már említett Ryzen 7 3800XT és Ryzen 9 3900XT mellé a Ryzen 7 3800X, Ryzen 7 3700X, Ryzen 9 3950X és Ryzen 9 3900X chipekhez is jár majd a vikinges kaland. 

A Zen 2-re épülő új XT modellek gyorsabb boost melletti órajeleket kínálnak a sima X-es chipeknél, emellett egyéb teljesítményoptimalizációkat is kaptak azért, hogy a Ryzen 4000-es asztali chipek idei érkezésééig jobban felvegyék a harcot az Intel új Comet Lake processzoraival.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.