Hirdetés

Gyors, hajlított monitort villantott az ASUS



|

165 Hz-es képfrissítés jellemzi a hajlított panellel szerelt ROG Strix XG27WQ monitort.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt monitorát, ami a ROG Strix XG27WQ nevet viseli. Bár ára és megjelenési dátuma még nincs, érdekesnek ígérkezik az új kijelző: 2560 x 1440-es felbontást kapott, 165 Hz-es képfrissítéssel. Mindehhez Extreme Low Moiton Blur technológia is társul, illetve 1 milliszekundumos MPRT válaszidő. A filmek és játékok során tehát nem igazán találkozunk majd elmosódással. 

Hirdetés

A használati élményen 1500R hajlítással is igyekeztek dobni, valamint az AMD FreeSync Premium Pro technológiájával. Ez nem csak remek dinamikatartományt garantál alacsony válaszidő mellett, de sima játékmenetet is. Az akadozás szinte kizárt játék vagy HDR-tartalmak megtekintése közben. 

A Display HDR 400 plecsnit kiérdemelt monitor mozis és játékos HDR módot is kapott a konkrét tartalmakhoz, csatlakozókból pedig két HDMI 2.0-t, egy DisplayPort 1.2-t és egy USB 3.0 portot kínál. A hub részlegen két további USB port is akad, a talp pedig a magasság állítását is lehetővé teszi. Az már csak extra, hogy az asztalra vetít egy ROG logót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.