Hirdetés

ASUS ROG-változatban is elérhető az Opera gamer böngészője



|

Az ASUS ROG-rajongóinak kínál extrákat az Opera GX ROG Edition.

Hirdetés

Az Opera GX pont attól gamer, amitől a gamer perifériák legtöbbje - színes és egyénre igazítható. Na jó, nem leszek gonosz, azért az sem elhanyagolható, hogy korlátozza a GPU- és RAM-használatot, nem terheli szükségesnél jobban a hálózatot, gyorsan elérhető benne a Discord és a Twitch, a GX Cornerben pedig játékokat, akciókat ajánl.

A böngésző ROG Edition változata elsősorban azoknak szól, akik ASUS laptopot vagy hardvereket használnak, ők élvezhetik ki igazán minden előnyét.

Hirdetés

Az ASUS Aura integrációnak köszönhetően szinkronizálhatók az RGB-fények más, Aura-támogatott eszközökkel, illetve a ROG-témájú háttérképek, háttérzene, hangok és az Electro Punk játék mellett rengeteg testreszabási lehetőség is elérhető, továbbá egyedi animációt és fényeffekteket állíthatunk be mindig, amikor új lapot nyitunk meg, üzenetet kapunk vagy letöltünk valamit. 

Az Opera GX ROG Edition innen tölthető le, az alap Opera GX pedig itt található meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.