Hirdetés

Az anime rajongók imádni fogják ezeket az ASUS ROG cuccokat



|

Nem ez lesz a vállalat első Neon Genesis Evangelion kollaborációja.

Hirdetés

Bár a tavalyi gamescomon elsősorban a Ryzen 7000-es processzorokhoz készült alaplapok voltak fókuszban, már a kölni bemutatón és megtapogattunk pár elég menő hardvert.

Videokártyáktól a perifériákon át egészen a monitorokig több különböző eszközbe szerettünk bele azonnal, sőt, tavaly nyáron a YouTube csatornánkon építettünk is egy gépet, amibe pont egy Unit-01 dizájnnal ellátott, zöld-lila videokártya került.

A Neon Genesis Evangelion szerelem a jelek szerint megmaradt az ASUS-nál, ezúttal azonban mindenki kedvenc pilótája, Asuka került fókuszba.

Hirdetés

A vállalat közösségi oldalán az alábbi, sziluetteket tartalmazó kép jelent meg a napokban:

A rajongók azonban elég hamar megtalálták a módját, hogy alaposabban bevizsgálják az új cuccokat. Van itt minden a tápegységtől kezdve az RTX 4090-es videokártyán át az alaplapig, úgyhogy ha igazán menő egyedi PC-vel akarjátok lenyűgözni az anime rajongó barátaitokat, nem kell messzire menni.

A ROG hivatalos weboldalára már fel is kerültek a cuccok, itt lehet őket közelebbről megnézni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.