Hirdetés

Az ár-érték arány bajnoka a Scythe Kotetsu Mark II



|

Itt a japán gyártó legújabb processzorhűtője, a Kotetsu Mark II.

Hirdetés

A Scythe bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, amely egy korábbi modell frissített változata: itt a Kotetsu Mark II. A dizájn alapjai nem változtak, de az új verzió azért vizuálisan és technológiában is frissült. 

Hirdetés

A hűtőbordát például ezúttal nem középre helyezték, ennek köszönhetően nagyobb lett a hely a PCI-Express slotig, vagyis a kompatibilitás remek a videokártyákkal és a memóriamodulokkal is. 

Az új processzorhűtő teljesítményben is sokat fejlődött, hála a gyártástechnológia optimalizálásának. A ventilátor PWM-vezérelt (300 és 1200-as percenkénti fordulat között), 28,2 - 86,93 köbméter per órás légszállítással), és a Kaze Flex 120 PWM szériából származik, 120 000 órás élettartammal rendelkezik. A vibrációt és a zajt gumibetétek csökkentik. 

A Mark II verzió négy darab nikkelezett réz hőcsővel és réz talppal dolgozik, a külsőt pedig a vékony alumíniumborítás teszi csábítóvá. Ez az első Scythe processzorhűtő egyébként, amely aszimmetrikus dizájnra épít. Az újdonság 154 milliméter magas, és 645 grammot nyom a mérlegen, vagyis szinte bármilyen normál házba befér. 

Az újdonság az Intel LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011(V3) és LGA2066, továbbá az AMD AM2(+), AM3(+), FM1, FM2(+) és AM4 foglalataival kompatibilis. A nettó vételára 29,5 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.