Hirdetés

Az egérpad tartja életben a Razer új vezeték nélküli egerét



|

A Razer Mamba HyperFlux egy olyan vezeték nélküli egér, amiben nincs akkumulátor: a speciális egérpadja ugyanis folyamatosan tölti.

Hirdetés

A vérbeli gamerek legnagyobb panasza az szokott lenni a vezeték nélküli egerekkel kapcsolatban, hogy nehezek. Ennek az oka, hogy az ilyen perifériák akkumulátorral működnek. Ha nem is AAA típusú, hanem könnyebb lítiumionos megoldással, akkor is feleslegesen nehezebb egy ilyen egér, ami viszont hatással lehet a játékmenetre is, főleg, ha gyors egérmozgással kell dolgoznunk. 

Hirdetés

A Razer az elektromágneses indukció alkalmazásával igyekszik megoldani ezt az apró kellemetlenséget. Vagyis olyan dolgot próbál ki, mint ami a vezeték nélküli töltést is lehetővé teszi. 

Az új Razer Mamba HyperFlux egy olyan egér, ami Razer Mambának néz ki, azonban nincsen benne hagyományos akkumulátor. Ehelyett a Razer Firefly HyperFlux egérpaddal működik, ami egy közepes méretű, 4:3 arányú pad, indukciós tekerccsel. 

A felület a tisztítás érdekében lecsatolható, egyébként USB-n keresztül működik. Az egér egy vezeték nélküli, USB-s jeladón át kommunikál a PC-vel, és kizárólag ezzel az egérpaddal funkcionál. 

Természetesen felmerül a kérdés, hogy valódi vezeték nélküli egér-e az, amelyhez egy PC-re kötött egérpad is kell? A jó hír viszont az, hogy az akku nélkül ez az egér nagyon könnyű, és a vezeték sem akadályozza a gamerek kézmozgását. Csupán az egérpad, ami magasabb a szokásosnál. 

Az újdonság áprilistól, 250 dollárért vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.