Hirdetés

Az Intel Z390 Express lapkakészlete lesz a csúcs



|

2018 második felében érkezhet a legújabb lapkakészlet, ami a Z370 Expressre is lapot húz.

Hirdetés

Miközben az Intel Z370 Express lapkakészlete lesz az, amely eleinte egyedüli opcióként kíséri a várhatóan október 5-én megjelenő első asztali Coffee Lake processzorokat, addig kiderült, hogy tulajdonképpen nem a Z370 Express lesz az Intel legjobb ajánlata a nyolcadik-generációs Core processzorokhoz. 

Hirdetés

Az Intel ugyanis lapot húz a Z370 Expressre, és 2018 második felében a piacra dobja a Z390 Express lapkakészletet. Ez egy kiszivárgott tervezetből derült ki, ami a 300-as szériás chipsetekről és azok megjelenéséről szól. 

Ha minden a szivárgásoknak megfelelően alakul, akkor az első Coffee Lake CPU-k és a Z370 Expressre építő alaplapok októberben már kaphatóak lesznek

A középkategóriás B360 Express és H370 Express, valamint a belépőszintű H310 Express chipsetekre építő alaplapok 2018 első negyedévében jelenhetnek meg (ahogyan az üzleti szektort célzó Q370- és Q360-alapú megoldások is). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.