Hirdetés

Az MSI új alaplapjai már mind támogathatják a DDR5-öt



|

Egy friss szivárgásnak hála az is kiderülhetett, mennyibe fognak kerülni az MSI B660 széria egyes darabjai.

Hirdetés

Ma még bőven elegendő az a megfelelő teljesítmény eléréséhez, ha DDR4-es memóriákat pakolunk a gépünkbe, de értelemszerűen a jövőben egyre elterjedtebbek lehetnek a DDR5-ös modulok, még annak ellenére is, hogy várhatóan nem lesz olcsó mulatság egy ilyen apróság.

A friss RAM-hoz pedig nyilván megfelelő alaplap is kell, amiről a jelek szerint gondoskodik majd egy jól ismert gyártó.

Hirdetés

Egy szivárogtató, ch11eddog érdekes listát tett közzé a Twitteren, amin elvileg az MSI B660-as szériájához tartozó alaplapok szerepelnek, illetve azt is leolvashatjuk, mennyibe kerülhetnek majd ezek az újdonságok. Ahogy az látható, a legolcsóbb modellért 119 amerikai dollárt fizethetnek a játékosok, a legdrágábbért pedig 259-et.

Még ennél is érdekesebb, hogy ch11eddog saját állítása szerint nem látott egyetlen DDR4-es alaplapot sem a listában, ami azt jelentheti, hogy a B660 kizárólag DDR5-ös memóriákkal működik majd.

A hírek szerint a B660 széria támogatja az XMP-s overclockot is, tehát ezek az alaplapok elvileg ki tudják majd használni a DDR5 magasabb frekvenciaszámait. Ha pedig tényleg ilyen lesz az árazás, akkor remek belépőszintű hardverek lehetnek az MSI új cuccai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.