Hirdetés

Az Xbox bemutatta új gaming headsetjét



|

Sok újdonságot ígér az új Xbox füles, vajon képes lesz megfelelni az elvárásoknak?

Hirdetés

Az Xbox fejlesztőcsapata bemutatta új gamer headsetjét, amelyet az Xbox Series S és Series X konzoljaikhoz készítettek. Az új Xbox vezetéknélküli headset izgalmas újdonságokat ígér: egy mindennapi felhasználásra szánt gaming fejhallgató ötvözetét a kategóriájában kimagasló audió- és chatfunkciókkal megfejelve.

Amikor a Microsoft elhatározta azt, hogy hogyan fejleszti a játékélményt a mostani, újgenerációs játékkonzoljaira, az egyik legfontosabb szempontjuk a hangzás volt. A csapat azt szerette volna elérni, hogy a felhasználó játék közben azt érezhesse, hogy belecsöppent magába a játékba. 

Hirdetés

Az Xbox vezetéknélküli headset segítségével a játék hanghatásait nagyon alacsony reakcióidővel, illetve veszteségmentes minőségben élvezhetjük. Az új eszköz támogatja a Dolby Atmos-t, a DTX Headphone: X-et és a Windows Sonic-ot. Az Xbox kifejezetten arra fejlesztette ki ezt a technológiát, hogy a játékos jobban halljon olyan, térben elvesző hangokat, mint például az ellenség osonó léptei.

Azon túl, hogy jobban halljuk a játékokat, a fejhallgató abban is segítségünkre lesz, hogy jobban halljuk azokat, akikkel együtt játszunk. Ha nem vagyunk épp csacsogó hangulatban, egy új, auto-némító funkció automatikusan kikapcsolja a mikrofonunkat, amikor nem beszélünk, szóval senki sem fog hallani a hátterünkből semmit. Ezenkívül van egy manuális némítás gomb is azért.

A világ összes technológiája sem lenne elég jó akkor, ha a fejhallgató kényelmetlen lenne, ezért az Xbox csapata kidolgozott egy nagyon légies dizájnt, nagy és puha fülpárnákkal, poliuretán bőrből, állítható, vastag fejpánttal. Az eszköz keretét egy belső fém fejpánt adja, aminek az alján helyezkednek el a gumiból készült párnák, elősegítve azt, hogy a headset még jobban illeszkedjen a használója fülére, illetve egy állítható mikrofon, amit bármikor arrébb lehet tolni, amikor nem használjuk. A fülpárnákat forgatni is lehet, hogy egyszerűbben tudjuk a hangerőt szabályozni.

Ugyanúgy, mint az Xbox többi prémium kiegészítőjének esetében, a játékélménynek nagyjából minden aspektusa konfigurálható és állítható. Az Xbox Accessories applikáció segítségével Xbox Series X/S és Xbox One konzolokon, illetve PC-n, mindent beállíthatunk a jobb élmény érdekében, beleértve a hangszínszabályozást, a basszus erősségét, az auto-némítás funkció érzékenységét, a mikrofon monitorozást és még a mikrofon némításakor látható fény erejét is.  

A headsetet  Xbox Series X/S, Xbox One és Windows 10 PC-hez lehet csatlakoztatni, illetve bluetooth segítségével, telefonnal is párosítható. Úgy is használhatjuk, hogy egyszerre csatlakoztatjuk telefonunkkal és az Xbox-szal, ami által egyszerre lehet rajta telefonálni és játékokat játszani is. Körülbelül 30 perc töltési idővel 4 órát bír az akkumulátor, azonban ez az idő megnövekedhet, akár 15 aktívan töltött órára is egy kicsit több töltéssel.

Az Microsoft új vezetéknélküli headsete március 16-tól lesz elérhető és mától előrendelhető az Egyesült Államokban. A fejhallgató ára Amerikában 99,99 dollár lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.