Az Xbox Series S-nek meg sem kottyan, ha leég körülötte a ház



|

Egy elpusztíthatatlan Series S bizonyítja, hogy mégiscsak erős masina a Microsoft jóárasított konzolja.

Az évek során több fejlesztő is kritizálta a 2020-ban megjelent Xbox Series S-t, amiért a mindössze 299 dollárért kínált, cserébe viszont a drágább Series X-nél jóval gyengébb hardverrel szerelt masina szerintük visszafogja a teljes 9. konzolgenerációt.

A gép mostanság ismét kapja a savat, mióta kiderült, hogy a nyár egyik nagy videójátékos újdonsága, a 6 éve készülő Baldur's Gate 3 a Series S-re való nehézkes optimalizálás miatt nem jelenhetett meg Xboxra, ám könnyen lehet, hogy titokban mégis ez a legerősebb hardver a piacon, csak épp nem a hagyományos értelemben.

Hirdetés

Nemrég ugyanis felbukkant egy videó az Xbox News nevű Twitter/X fiókon, amely egy szinte felismerhetetlenségig összeégett, ám mégis működő Series S-ről árulkodik. A hardver úgy fest, mintha egy háborús övezetből szalajtották volna, ám a tévére dugva gyorsan eljut a főmenüig, készen a játékra.

A leírás szerint a nehéz sorsú gép állítólag egy égő házban szerezte a sérüléseit, más viszont nem derül ki a bejegyzésből. Ezzel azonban még nincs vége, az Xbox News ugyanis az előző héten egy másik Series S-ről is posztolt, amely egy áradás miatt teljesen elázott, de töretlenül szolgálja tovább a tulajdonosát.

Ha igazak a sztorik, akkor bizony itt az idő mindenkinek tisztelettel beszélni a Series S-ről, hiszen a Microsoft budget konzolja tűzön-vízen át is szórakoztatja a vásárlókat. Nem csoda hát, hogy a redmondiak továbbra is kitartanak mellette, júniusban leleplezve a modell új, 1 TB-os kiadását, amely végre orvosolta az eredeti változat krónikus tárhelygondjait.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.