Hirdetés

Az XPG SSD-t rejtő egérrel készül a CES 2022-re



|

A tajvani gyártó egy füst alatt oldaná meg a vezérlést és a szállítási gondokat.

Hirdetés

Már másfél hét sincs hátra a január 5. és 8. között esedékes Consumer Electronics Show-ig, vagyis a CES 2022-ig, ahol az előttünk álló év szinte összes lényegesebb technológiai újdonsága szóba kerül majd valamilyen formában.

Ugyan egyre több komoly cég mondja le a fizikai részvételt, maga a rendezvény továbbra sincs veszélyben, mivel az iparági nagykutyák mellett a kisebb szereplők is számos érdekességgel készülnek. Ilyen a tajvani ADATA szárnyai alá tartozó XPG almárka, amely többek között egy beépített SSD-vel felszerelt egeret visz el a Las Vegas-i helyszínre.

Hirdetés

A PC-s kiegészítőkre szakosodott brand sajtóanyagában egy fotót is kaptunk az XPG Vault nevű prototípusról, ám ránézésből semmi különleges nincs a perifériában, a gamer-fókuszú termékek között akadnak jóval cifrábbak is. A specifikációk viszont már valamivel többet árulnak el: az USB-C-s egér akár 1 TB-nyi SSD-t is képes befogadni, 985 MB/s-os átviteli sebességgel.

A mutatvány célja természetesen a játékaink hordozásának megkönnyítése, melynek kapcsán a gyártó azt ígéri, hogy az XPG Vaulthoz mellékelt Game Launcher szoftvernek hála különösen kényelmes lesz. A többi konkrétumot viszont megtartották maguknak a tajvaniak, így talán jut még új infó a CES-re is.

Az XPG közleményéből továbbá az kiderül, hogy 2022-ben PCIe Gen5X 4-es SSD-kre és DDR5-ös DRAM-ra, egy új tápegységre (XPG Cybercore), egy új gépházra (XPG Battlecruiser Pro) és új laptopokra is számíthatunk tőlük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.