Hirdetés

Belépőszinten tarolna a Dell asztali gamer-PC-je



|

Mindössze 600 dollárért már létezik Inspiron Gaming Desktop, de persze jóval ütősebb gépet is kérhet az, aki olcsóbb, de komolyabb gamerkonfigurációt szeretne.

Hirdetés

A Dell az Alienware gépei mellett is igyekszik elérni a gamereket, ami azt jelenti, hogy olcsóbb megoldással állt elő a Computexen. Ez lett az Inspiron Gaming Desktop, ami már 600 dollárért vihető. Persze van jóval drágább is. 

Hirdetés

A szürke alumínium ház és a fekete műanyag elemek nem túl hivalkodóak, meglehetősen visszafogottak. Persze azért némi kék LED-es világítás utal rá, hogy nem egy normál PC-vel van dolgunk. 

A Dell ezúttal AMD processzorokra szavazott: az alapmodellbe egy hetedik-generációs AMD A10-9700-as APU kerül, de akár Ryzen 7 1700 is kérhető. 

A videokártya Radeon RX 560 lehet 2 GB memóriával, vagy a gyorsabb Radeon RX 580. Választható továbbá GeForce GTX 1060, 6 GB memóriával. Aki igazán erős gépet szeretne, az dual-GPU-t is kérhet. 

Memóriából az alapot 4 GB DDR4-es RAM jelenti, de 32 GB is befér a Windows 10-zel vagy Ubuntuval működő PC-be. A 3,5 hüvelykes, 500 GB-os HDD-től egészen a 256 GB-os M.2-es SSD-ig lehet merészkedni, de van öt foglalat, tehát több adattároló is elfér, és még a folyadékhűtés is támogatott. 

Hamarosan bővebb összefoglalóval és helyszíni beszámolóval jelentkezünk a Computex nagy újdonságairól. Addig is ne felejtsétek el megnézni az első nagy összefoglalónkat, valamint a Cooler Master újdonságai mellett az ASUS lenyűgöző laptopjait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.