Hirdetés

Bemutatkozott a Razer borzalmasan csicsás Hello Kitty-kollekciója



|

Vajon mekkora igény lesz a masnival ellátott, rózsaszín-fehér fejhallgatóra? Valószínűleg nagy.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények a Razer termékeinek minőségét illetően, de az kétségtelen, hogy az egyik legismertebb játékos brandről van szó, amihez rengeteg különböző periféria, köztük fejhallgató, egér és billentyűzet is tartozik.

A csapat pedig időközben leleplezte egyik érkező kollekcióját, amit valamilyen furcsa oknál fogva Hello Kitty és barátai ihlettek. Nem is finomkodtak a srácok a díszes részletekkel.

Hirdetés

A hivatalos licenccel rendelkező gyűjteményhez tartozik egy Razer DeathAdder Essential egér, amit a dizájnban remekül passzoló Goliathus Medium egérpadon lehet használni. Ezt a kettőt csomagban érhetjük majd el, amiért 64,99 dollárt (picit több mint 20 ezer forintot) kér a gyártó. Lessétek meg a lenti galériában, milyen csodás kombinációról van szó!

A kollekció következő darabja a Razer Kraken BT vezeték nélküli fejhallgató, ami még egy rózsaszín masnit is kapott, mégiscsak egy Hello Kitty-termékről beszélhetünk. Ez 119,99 amerikai dollárt kóstál, ami átszámítva közel 38 ezer magyar forint.

Végül a Razer Iskur X szék is megkapta friss, a szett maradékához remekül passzoló változatát. Ez már természetesen jóval drágább társainál, mivel 499 dollárt, azaz több mint 157 ezer forintot kér el érte a Razer. Ráadásul a még jobb kényelem érdekében külön párnát is vásárolhatunk a székhez. Ez egyébként a kollekció legolcsóbb darabja a maga 59,99 dolláros, vagyis közel 19 ezer forintos árával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.