Hirdetés

Big O: minden konzol és egy csúcskategóriás PC, egyetlen házban



|

Az Origin PC különlegességében nemcsak csúcs-PC, de Nintendo Switch, PlayStation 4 Pro és Xbox One X is van.

Hirdetés

Az Origin PC nemrég ünnepelte a tizedik évfordulóját, ennek alkalmából pedig fogott egy csúcskategóriás PC-t, egy Nintendo Switch-et, egy PlayStation 4 Prót és egy Xbox One X-et, majd egyetlen gépházba bezsúfolta ezeket. A végeredmény a Big O 2.0 lett. 

Hirdetés

A Tweaktown értesülései szerint a cég nem tervezi a fogyasztók számára értékesíteni ezt a monstrumot, egyszerűen csak össze akart rakni valamit a jeles alkalomra. Persze azért az egyik híres YouTubernek küldött egyet, hogy legyen egy demó a videomegosztón. 

Ami a PC-s részt illeti, az Origin PC egy MSI MEG Z390 Godlike alaplapot, Intel Core i9-9900K processzort, NVIDIA GeForce Titan RTX videokártyát és 64 GB Corsair Dominator Platinum RGB RAM-ot használt, 2 TB-os Samsung EVO NVMe meghajtókkal és egy Seagate BarraCuda 14 TB-os HDD-vel. 

Az előző komponensek állítólag 6000 dollárba kerültek, ehhez jön a ház, a táp, a hűtés, a konzolok, így összesen pedig több mint 10 000 dollárba kerül a szörnyeteg, amire igazából senkinek sincs szüksége, de érdekes ennyi mindent egyben látni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.