Hirdetés

Bőven van javítás a GeForce 382.33 Game Ready driverben



|

Emellett a Tekken 7-re és a Star Trek Bridge Crewra is felkészült a csomag.

Hirdetés

Az NVIDIA kiadta a legújabb Game Ready GeForce drivereket. A GeForce 382.33 WHQL felkészült a következő nagy újdonságokra, vagyis a Tekken 7-re és a Star Trek Bridge Crewra. 

Hirdetés

Számos hibajavítás is helyet kapott a csomagban. Megoldódott például az a kellemetlenség, hogy a Windows Áruház nem nyílt meg a Windows 10 alkotói frissítésén, ha a 3D Vision engedélyezve volt a TITAN X-en. 

Többé nem döcög a Prey a GeForce GTX 1080 Ti-n, továbbá elvileg a külső monitorok is képesek már alvó állapotba lépni, ha valaki az alkotói frissítéssel használ egy GeForce GTX 1070-et. 

Megoldódott a GeForce GTX 970 SLI-ben történő használata is: eddig csak kikapcsolt Norton 360-nal vagy csökkentett módú indítással működött. 

Az illesztőprogram az NVIDIA oldalán keresztül szerezhető be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.