Hirdetés

Brutál jól néz ki a Razer első üveg egérpadja



|

A felhasználói utasításokból pedig az is kiderül, hogy nem kompatibilis az emberi fejjel.

Hirdetés

A hőskorban nem tulajdonítottak a játékosok nagy jelentőséget annak, hogy milyen egérpaddal játszanak, ha egyáltalán volt az eszköz alatt bármilyen textil. Aztán ahogy egyre nagyobbra nőtt a videojátékos társadalom, és ezáltal végtelen pénz áradt bele, egyre komolyabb egérpadok kezdtek a piacra kerülni.

Sokat trükköztek a textil varrásának irányával, a szélek leszabásával, a vastagsággal, most pedig úgy tűnik, az üveg lehet az új mainstream.

Hirdetés

Nem a Razer az első, akik megpróbálkoznak üveg egérpaddal, a Skypad például már évek óta kísérletezik, és már a 3.0-ás verzió is kapható.

A Razer Atlas egy 5 milliméter vastag játékosoknak szánt üveg egérpad. A maga 45 x 40 centiméterével egy kifejezetten kényelmes méret, és ugyan a Razertől szokatlanul nincsen semmilyen RGB, a sarkok tökéletesen lekerekítettek, továbbá egy finoman gravírozott márkajelzés is helyet kapott.

Az üveg egérpad nagy előnye, hogy míg a textil társai idővel elkoszosodnak (lehet takarítani, de...), egy olyat, mint az Atlas, könnyedén, egy törléssel tisztíthatunk. Más kérdés, hogy ezeknek pedig a hangjuk nagy hátrány, épp azoknak, akiknek kedvez, a gyors mozdulatokkal és alacsony érzékenységgel játszóknak, zavaró lehet az üveg hangos siklása, a Razer azonban azt ígéri, az Atlas olyan kezelést kapott, hogy halkabb legyen, mint a többi üveg egérpad.

Korábban említettük, hogy nem kompatibilis emberi fejjel való érintkezéssel. Miközben persze nem érdemes a feszült pillanatoktól kigyöngyözött homlokunkat ebbe törölni, verekedésre sem alkalmas a pad, legalábbis a Razer szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.