Hirdetés

Darabokban egy RTX 4000-es kártya, közelebbről is megnézhetjük a hűtést



|

Újabb képek szivárogtak ki az Nvidia következő generációs hardveréről, amit szeptember közepén hivatalosan is bemutathatnak.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt már kiszivárgott egy kép egy félig becsomagolt RTX 4080-ról, ami alapján megállapíthattuk, hogy egyre nagyobb szörnyetegeknek kell helyet csinálni a gépházban, illetve hogy az Nvidia mérnökei azért valamelyest változtattak a dizájnon, a kártya hűtéséért felelős ventilátor például 9 helyett már csak 7 lapáttal rendelkezik.

Most 'QbitLeaks'-nek köszönhetően újabb képek láttak napvilágot. Ezúttal a hűtést vehetjük szemügyre közelebbről egy Founders Edition kártyán, az RTX 4080 és az RTX 4090 is ezzel megoldással érkezik majd, ha igaznak bizonyul a szivárgás.

Hirdetés

A jelek szerint a heatsink mérete megnőtt, így a nagyobb hőleadási felületet segít majd hűvösen tartani a GPU-t, a VRAM-ot és a VRM-eket, ami egy ilyen energiaéhes kártya esetében kulcsfontosságú lesz.

A szivárogtató szerint ezt a dizájnt hivatalosan is leleplezi majd Jason Huang és csapata a szeptember 19-22 között zajló GTC 2022 konferencián, így nem kell már sokat várnunk, hogy félinformációk helyett végre valami kézzel foghatót is kapjunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.