Hirdetés

Döglött bogarakkal ékeskedik ez a bizarr Steam Deck-kiegészítő



|

Új szintre emeli a konzolos bugok fogalmát az egyedi Steam Deck D-pad.

Hirdetés

A Valve tavaly piacra dobott kézikonzol-PC hibridjéből bőven sikerült annyit eladni, hogy a független cégeknek is megérje különféle kiegészítőket gyártani hozzá, legyen szó dokkolókról, feltűnő fóliákról vagy akár az egyedi tokozásokról.

Habár a kínálat meglehetősen gazdag, olyan őrült ötletet még senkitől sem láttunk, mint a Deckbuttons újdonságai, a Dead Bugnak hívott egyedi D-pad gombok, amelyekben a névhez hűen döglött bogarak látják el a díszítés szerepét.

A 40 dollárért, vagyis szállítás nélkül közel 14 ezer forintért mért tuning-kiegészítő négyrétegű, polírozott gyantából áll, hogy garantáltan szemügyre vehessük az elhunyt rovarok minden apró részletét. A gyártó szerint a termék valójában nem is gaming kiegészítő, hanem egyenesen tisztelgés a természet szépsége előtt.

Hirdetés

A Deckbuttons azokra is gondolt, akik a gyantába zárt állatokért aggódnak, mindenkit biztosítva, hogy csak természetes úton elhullott példányokat használnak fel, melyek tetemeit a szabadban, pókhálókból vagy szimplán az ablakpárkányról gyűjtöttek be. A bogaras gombokhoz gyári tok is jár, hogy legyen miben tartani a Steam Deck eredeti D-padjét.

A szett még októberben került forgalomba, azóta pedig el is kapkodták az összes példányt, de nem kell aggódni, a gyártó ugyanis azt ígéri, hogy 2024-ben új, még fényesebbre polírozott kollekcióval jelentkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.