Hirdetés

Dugig van hibákkal a Razer Phone



|

A kijelzővel, a kamerával és az ujjlenyomat-olvasóval is súlyos problémák vannak - a Razer igyekszik minden hibának a végére járni.

Hirdetés

A Razer hivatalosan is elismerte, hogy a Razer Phone valóban több eltérő és igen kellemetlen, a játékok használatát is lehetetlenné tévő hibától szenved. A gamereknek szánt okostelefon nagy szenzációként robbant be a piacra, de rengetegen szenvednek vele

Hirdetés

A felhasználók többek között arról számolnak be, hogy az ujjlenyomat-olvasó már nem működik. Egyeseknél még a beállításokból is eltűnt az ujjlenyomatos menü - erre eddig senki nem tudott érthető magyarázatot adni. A gyári visszaállítás csak a szerencséseknél hozta vissza a funkciót. 

Szintén gond, hogy a készülék kamerája véletlenszerűen szűrőket húz a fotókra. Ezúttal nem a mesterséges intelligencia okos közbeavatkozásáról van szó, nem Instagram-lájkok vadászatát könnyíti a rendszer, egyszerűen hibás. A gyári visszaállítás megint csak egy-két embernél segített. 

A legrosszabb talán az, hogy a 120 Hz-es, látványos kijelzőre építő okostelefon kijelzője hosszabb használat után elhalványul, majd olvashatatlanná válik. Aki nem ezt tapasztalta, annál villódzani kezdett a kijelző. 

A Razer jelenleg is vizsgálja a hibákat, és amit csak lehet, a jövőben szoftveresen próbál meg javítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.