Hirdetés

Ekkor debütál az RTX 3090 Ti?



|

Van rossz hír is: sanszos, hogy kukázták az Nvidia egy korábban pletykált videokártyáját.

Hirdetés

Néha már úgy tűnik, hogy javul a helyzet a videokártyák piacán, de sajnos elég csak egy kicsit körülnézni ahhoz, hogy kiderüljön, továbbra sem normalizálódtak a hardverek árai. Ennek ellenére az Nvidia nem áll le a gyártással, az év elején bemutatkozott a méregdrágának ígérkező RTX 3090 Ti, amivel kapcsolatban korábban aggasztó hír érkezett. Habár ezúttal egy jóval pozitívabb fejleményről tudunk beszámolni, egyelőre még nem érdemes túlságosan fellelkesedni.

A Chiphell nem kifejezetten megbízhatónak számító fórumán megjelent információ szerint még ebben a hónapban, pontosabban március 29-én megérkezik az RTX 3090 Ti, amivel a pletyka alapján tényleg problémák lehettek korábban, de a memória kicserélésével orvosolhatta azokat az Nvidia. Nyilván ez egy nagyon gyenge lábakon álló értesülés, szóval a dátumot és a háttérben meghúzódó okot is helyén kell kezelni.

Hirdetés

Kaptunk viszont még egy információmorzsát, méghozzá az RTX 3070 Ti egy változata kapcsán. Korábban ugyanis arról pletykáltak, hogy ez a videokártya kapható lesz 16 GB-os változatban is, azonban úgy néz ki, kár erre várni, mivel a fórumon szivárogtató illető szerint ez törölve lett. Idén amúgy érkezhetnek az RTX 40-es videokártyák már, szóval az Nvidiának tényleg illene az elkövetkezendő néhány hónapban piacra dobnia az RTX 3090 Ti-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.