Hirdetés

Ennél letisztultabb hűtőblokkot még nem láttunk



|

A ModdingCafe egyedi megoldásával gyönyörű PC-ket építhet bárki.

Hirdetés

Nemrég mi is kint jártunk a Computexen, ahol közelebbről is szemügyre vehettünk pár gyönyörű egyedi építésű PC-t, amik közül néhányat meg is mutattunk ebben a videóban. A tajvani expón nemcsak a legnagyobb gyártók teszik tiszteletüket, hogy megmutassák a jövőben érkező hardvereiket, hanem rengeteg modder is kilátogat, hogy egyedi alkotásaikkal lenyűgözzék a rajongó közönséget.

Hirdetés

Itt mutatkozott be a ModdingCafe egyedi építésű hűtőblokkja is, ami azért különleges, mert nincsenek ronda csövek, amik keresztül-kasul mennek a gépházban és kitakarják a többi alkatrészt. De akkor hogy jut el a víz a hűtőblokkba, ami üzemi hőmérsékleten tartja a processzort? Der8auer kapott egy névre szóló példányt a prototípusból, az alábbi videóban pedig meg is mutatja, hogyan működik a szerkezet.

Maga a dizájn gyönyörű és nagyon letisztult, ugyanakkor a hátsó akril panel még elég masszív, emiatt pedig nem lehet bármilyen gépházba beépíteni a blokkot. De ha valaki ezt a hűtést kombinálja majd az ASUS vezeték nélküli videokártyájával, annak tényleg olyan gépe lesz, amire mindenki a nyálát fogja csorgatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.