Hirdetés

Érdemes minél előbb telepíteni az Nvidia új driverét



|

Több játékban is a teljesítmény javulását hozza a legutóbbi Game Ready Driver frissítés.

Hirdetés

A GPU-eladásokat az egekbe toló kriptoláz ugyan már a múlté, és a jelek szerint az új generációs GeForce-népkártyák sem olyan ütemben fogynak boltok polcairól, ahogy az Nvidia szeretné, a zöld csapat azonban így is örülhet, mivel a mesterséges intelligencia körüli felhajtás szépen pörgeti a bizniszt.

A cég azért szerencsére még a játékosok igényeivel is foglalkozik, a legújabb Geforce-driver például több cím esetében is jelentős javításokat hoz.

Hirdetés

A gyártói leírás szerint a 64-bites Windows 10-re és Windows 11-re megjelent GeForce 536.99 WHQL Game Ready Driver a legjobb játékélményt biztosítja az olyan új DLSS 2-kompatibilis mókákban, mint a világot letaroló Baldur's Gate 3, a Texas Chain Saw Massacre és a Gord, illetve korábbi tételekhez is tartogat fejlesztéseket:

  • A Controlban DX12 mellett javítja az átvezető jelenetekben látható akadozást és tearinget.
  • Kiiktatja azt a bugot, amely a Battlefield 2042-ben és más címekben csökkenti a stabilitást a GeForce Experience Freestyle szűrők alkalmazásakor.
  • Javítja a Dead Space stabilitását.

Az 536.99-es csomag emellett az Elgato Linkben is helyrepofozza az Nvidia Boradcast effektek közben fellépő hangproblémákat, ugyanakkor maga is okoz némi bonyodalmat. Az Nvidia szerint az update "jelentős teljesítménybeli csökkenést" eredményez a  Maxwell-alapú videokártyákon (GeForce 700/800/900 széria) futtatott Halo Infinite-ben, valamint a DaVinci Resolve szoftverben is ronthatja a teljesítményt.

Aki automatikus frissítésekkel robog, annál már valószínűleg telepítve is van az új driver, aki viszont a manuális megoldásra esküszik, az ide kattintva szerezheti be a közel 650 MB-os pakkot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.