Hirdetés

Érkezik a PowerColor Radeon RX Vega 64 Red Devil



|

Elvileg december elejétől, 590 fontért vihető az új videokártya.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a várakozás lassan véget ér, és megérkeznek az egyedi Radeon RX Vega videokártyák. Az AMD és a partnerei igen sokat váratták a felhasználókat, elvégre miután két évbe telt a Vega debütálása, az egyedi kártyákra további hónapokat kellett várnunk. 

Hirdetés

A Vega GPU-k gyártása mellett a HBM2 memória elérhetőségével is voltak és vannak gondok, az eltérő minőségű késztermékek miatt pedig a partnergyártók nem is tudtak megfelelő és egységesen teljesítő hűtési rendszereket tervezni. 

Most viszont minden jel arra utal, hogy a PowerColor Red Devil RX Vega 64-es videokártyája - amelyről nemrég már említést tettünk - végre tényleg megérkezik, méghozzá gyári tuninggal. 

A gyári tuning majdnem megfelel annak a teljesítménynek, amit az AMD folyadékhűtéses referenciamodellje tud. Boost mellett a GPU órajele 1607 MHz lesz. 

A hűtést egy háromslotos, három ventilátort felvonultató egység oldja meg. Az új kártya december elejétől elvileg már kapható, 590 fontért. Remélhetőleg ez nem csak a bevezetőár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.