Hirdetés

Európába jött az egyslotos GeForce GTX 1070



|

419 euróért vihető az egy férőhelyet igénylő KFA2 GeForce GTX 1070 Katana.

Hirdetés

Emlékeztek még az egyslotos GeForce GTX 1070-re, amit a GALAX talált ki? A cégnek van egy európai márkája is, a KFA2. A KFA2 nevével pedig Európába is megérkezett az egyslotos GeForce GTX 1070. 

Hirdetés

A KFA2 GeForce GTX 1070 Katana egy igen sűrű alumínium lamellás hűtőbordát kínál, ami szinte GeForce 9800 GT-s időket elevenít fel. Persze a figyelmeztető jelzés ezen is ott van, a burkolat forró, véletlenül se érintse meg senki. 

A grafikus vezérlő maradt az NVIDIA referenciaértékeinél, vagyis a GPU órajele 1506 MHz, boost mellett pedig 1683 MHz. A GDDR5-ös memória effektív órajele 8 GHz. 

A kártya egy darab 8-tűs PCIe tápcsatlakozóból nyeri az energiát, kimenetek tekintetében pedig egy DisplayPort 1.4-et, egy HDMI 2.0b-t és egy dual-link DVI-t kínál. 

Az EU-ban elvileg már elérhető a videokártya: a KFA2 GeForce GTX 1070 Katana ajánlott bruttó vételára 419 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.