Hirdetés

Ez a technológia váltaná az ívelt gamermonitorokat?



|

Meghökkentő kialakítású gaming monitorral állt elő az egyik nagy gyártó.

Hirdetés

Közeleg a karácsony, ami akár a számítógépünk felturbózására is remek ürügyet szolgálhat, ezért nemrég mi is ajánlottunk nektek néhány monitort, melyek a saját kategóriájukban kiváló ár-érték aránnyal elégítik ki a legkülönfélébb igényeket. Ami a játékosokat célzó modelleket illeti, ebben a kategóriában továbbra is nagyon népszerűek a látványos ívelt monitorok, ám most egy új kihívója akadhat a művajnak, további dimenziókat adva a szemlélő átöleléséhez.

Az elektronikai eszközök széles palettáját forgalmazó TCL ugyanis nemrég egy kupola-kialakítású gamer monitort prezentált a wuhani DTC 2023 rendezvény keretében. Maga a forma nem újdonság, a profi szimulátorok világában ugyanis már alkalmaznak ilyen paneleket, a kínai gyártó viszont egy 31 hüvelykes lakossági megjelenítő formájában szabadítaná rá a piacra a koncepciót.

Hirdetés

A TCL szerint a befelé hajlított sarkokkal operáló forma egy új "széles 3D-s perspektívát" hoz a videojátékos élménybe, amit a 120 Hz-es képfrissítés és a 4K-s felbontás tesz teljessé. Egyéb részletek sajnos nem derültek ki a panelről, így például azt sem erősítették meg, hogy támogatja-e a az Nvidia G- Syincet és az AMD FreeSyncet, vagy hogy milyen válaszidővel dolgozik.

Fontos megjegyezni, hogy a TCL nem fogja boltokba küldeni a megjelenítőt, mivel a bemutató azoknak a partnereknek szól, akik felhasználnák a saját monitoraikba. Hogy lesz-e ilyen szereplő, és hogy mekkora sikert érhet el a kupola-kialakítású panellel, azt majd a jövő év során meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.