Hirdetés

Ez az érintőpados billentyűzet jobb teljesítményt ígér a kompetitív játékokban



|

A WRAEK Tactonic Pro egy rendhagyó elképzeléssel szabadítaná fel az ujjakat.

Hirdetés

Habár az évtizedek során óriási fejlődésen mentek keresztül a személyi számítógépek, az alapkoncepció nem sokat változott, ami talán a billentyűzeteken érhető tetten a leginkább: hiába a gombok alatti technológia eltérései, vagy az olyan extrák, mint az RGB-világítás, maga a megközelítés nagyjából az első klaviatúrák óta állandó.

Ezen igyekszik változtatni a szingapúri WRAEK, amely egy külső kiegészítőben látja a megoldást az eddigi ismert határok kitágítására.

A WRAEK Tactonic Pro egy mágnesesen csatlakozó érintőpados felülettel bővíti a bejáratott receptet, ami a gyakorlatban joystickként funkcionál, és elsősorban a WASD-gombok helyettesítését célozza.

Hirdetés

A gyártó szerint a nyomásérzékeny eszköz megoldja azt a dilemmát, amikor bizonyos játékokban az irányítás mellett még a funkciógombokat is kezelnünk kell, lehetőleg minél gyorsabban.

A termékajánló szerint a Tactonic Próval a következő játékokban szerezhetnek lépéselőnyt a játékosok: League of Legends, Valorant, Final Fantasy XIV, DOTA 2, CS:GO, Halo Infinite, Apex Legends, World of Warcraft, Minceraft, Fortnite és PUBG.

Az említett címek többségénél gyorsabb reakcióidőre és magasabb APM-re (Action Per Minute, a percenként bevitt utasítások mennyisége) számíthatnak a kompetitív gamerek.

Az érintőpad funkciója ugyanakkor szabadon konfigurálható, így akár a kamera mozgása, vagy bizonyos gyorsbillentyűk is kiválhatók vele.

Az ultraérzékeny szenzoroknak köszönhetően a vezérléshez nem kell ide-oda csúsztatnunk a kezünket, bőven elég, ha finom mozdulatokkal változtatjuk az érintkező bőrfelület nagyságát.

A touchpadről természetesen nem hiányzik a gamer-termékek elengedhetetlen kelléke, az RGB-világítás sem, amit itt 16,8 millió színben variálhatunk.

A Tactonic Pro a Kickstarteren rendelhető, ahol már össze is gyűlt a gyártás beindításához szükséges minimális célösszeg. A legolcsóbb csomag jelenleg 115 dollár (36 ezer forint), a szállítást pedig augusztusra ígéri a WRAEK, a világ bármely pontján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.