Hirdetés

Ez dolgozik a GeForce GT 1030-ban



|

Lefotózták a GP108-300-as GPU-t, illetve egy mérési eredmény is előkerült a belépőszintű videokártyáról.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az NVIDIA-nak megvan a válasza az AMD Radeon RX 550-re, és ezzel egyszerre mindkét oldalról felpezsdülhet kicsit a belépőszintű videokártyák piaca. Ezek a grafikus vezérlők persze nem sokra képesek, sokszor játszani is kevés egy ilyen megoldás - de azért egy integrált grafikus vezérlést kivált. 

Hirdetés

Az NVIDIA régóta csak a GeForce GT 730-at kínálja ebben a szegmensben, ezért ideje volt a frissítésnek, vagyis a GeForce GT 1030-nak. 

A legutóbbi információk alapján a chip 512 CUDA maggal rendelkezik és 30 wattot fogyaszt. Külső tápcsatlakozó nem lesz a videokártyán. Az árazás passzol majd a Radeon RX 550-hez. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy teljesítményben milyen különbségek adódnak majd, de az előkerült mérési eredmények alapján a GT 1030 12 fps-t tud az Ashes of the Singularityben 1080p-n. A kártya május második hetében érkezhet meg a piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.