Hirdetés

Ez lehetett volna a Sony következő PlayStation-mobilja



|

Nyolc év késéssel, de most felbukkant az Xperia Play 2 prototípusa, ami megmutatta, milyen lehetett volna a Sony következő PlayStation-mobilja.

Hirdetés

A Sonynak talán még a Samsungnál is több olyan üzletága van, amelyből meríthetne, hogy fejlessze az okostelefonjait. Az Xperia 1 II és az Xperia 5 II esetében a kamerás divízió már sokat segített, de a többi téren még nem igazán húzott bele a vállalat.

Pedig egykor még a Sony Ericsson Xperia Play nevű, népszerű PlayStation-mobillal is bepróbálkozott, aminek végül nem érkezett meg az utódja. Most viszont kiderült, hogy valójában készített egyet a Sony, 8 évvel a prototípus elkészítése után bukkantak fel a fotók a készülékről.

Hirdetés

Mi lett volna, ha tovább viszi a 2011-es Xperia Play mobilt a Sony? Nehéz megmondani, de sokak szerint a gamepades irányítással megelőzte a korát a készülék. Az Xperia Play a kedvelt dizájn és innovatív koncepció ellenére így nem is lett siker, és a Sony nem is erőltette a sorozatot. 

Az Xperia Play 2 prototípusa azért beszédes, jól mutatja, hogy milyen lehetőségeket kaptak volna a gamerek (főleg a teljes értékű kontroller-koncepció tetszetős). A mobilos gaming pedig olyan sokat változott az elmúlt 10 év alatt, hogy ma valószínűleg egyből siker lenne egy új Xperia Play. Sajnos ezt egyelőre nem tudhatjuk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.