Hirdetés

Ezek voltak a múlt hónap legnépszerűbb gamer-fejhallgatói



|

Az egyik gyártó büszkén hívta fel a világ figyelmét arra, hogy októberben mely gamereknek való fejhallgatókból fogyott a legtöbb.

Hirdetés

A Turtle Beach külön közleményben tudatta a világgal, hogy októberben a második-generációs Stealth fejhallgatóinak a 600-as és 700-as verziói voltak a legkelendőbbek a gamer-headsetek piacán. Ezek a modellek az új Xbox Series X és S, valamint a PlayStation 5 (itt 3D-s audiooptimalizáció is van) konzolokkal is kompatibilisek, 50 mm-es meghajtókat használnak és a fejpántok alá a szemüveg szárai is beférnek. 

Hirdetés

A gyártó hangsúlyozta továbbá, hogy az eredeti Stealth 600 és 700 is hasonló sikermodellek voltak az elmúlt 2 évben, így az utódokkal is sikerült tartani a toplistás helyezéseket. A szeptemberben megjelent, második-generációs változatokból egyébként főleg az xboxos variánsokat viszik. 

Az xboxos Stealth 600 Gen 2 egyébként akkora slágernek bizonyult, hogy októberben a vezeték nélküli fejhallgatók piacán is ez volt a legkelendőbb - ez az NPD statisztikáiból derült ki. 

A Stealth 600 Gen 2 és 700 Gen 2 vételára jelenleg 100 és 150 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.