Hirdetés

Ezekkel az ASUS fülesekkel tisztább lesz a hangod, mint bármikor



|

Az ASUS AI zajszűrő technológiájának algoritmusa segít, hogy a környezeti zajok ne hallatszanak be játék vagy beszélgetés közben.

Hirdetés

Pakolászás a háttérben, átszűrődő zene a szomszéd szobából, a mechanikus billentyűzet hangos kattogása - ezek egyikét sem kifejezetten jó hallgatni, pláne azoknak, akikkel az online térben együtt játszunk. Ők a mi tiszta hangunkra kíváncsiak, az, hogy közben mi történik körülöttünk, számukra nem értékes információ, és ezt figyelembe véve érdemes olyan fejhallgatót választani, ami zajszűrős mikrofonnal lett ellátva. Az ASUS mindent megtett azért, hogy a környezeti hangok eltüntetését a csúcsra járassa, ebben segít az AI zajszűrő technológia.

Hirdetés

Miről szól az ASUS AI zajszűrés?

Az új generációs ASUS headsetekben mesterséges intelligenciával és gépi tanulással segített zajcsillapítás gondoskodik a kristálytiszta hangátvitelről. Az algoritmus egy terjedelmes adatbázis segítségével azonosítja a környezeti zajokat, így képes kiszűrni a billentyűzet kattogását, a háttérben zajló beszélgetéseket, a zajok 95%-át, összesen több mint 50 millió különböző háttérzajt - akár otthon, akár egy e-sport bárban vagy kávézóban vagyunk, barátaink, kollégáink tisztán hallhatják, mit beszélünk.

A technológia természetesen nem csak játék közben, de Skype-beszélgetések, Zoom meetingek során is segít, hasznos a home office és a távoktatás esetén is. Az ASUS arra is kínál megoldást, ha valaki nem szeretné headsetjét lecserélni: az AI Noise-Canceling Mic Adapter 3.5-es jack csatlakozós fülesekkel használható, és garantálja a zajszűrést.

Mely termékek támogatják az AI szajszűrő technológiát?

Számos ROG fejhallgató esetében alkalmazta az ASUS az AI zajszűrést, ezekkel például garantáltan használhatod:

ROG Strix Go

Ár: 39.990 Ft
Több infó: ASUS.com

Kattints ide több infóért!

Kezdetnek rögtön itt az ASUS ROG Strix Go, mely 30 mm-es ASUS Essence membránokkal gondoskodik a tiszta hangzásról, a mély basszusokról. Mindössze 262 g-ot nyom, így nagyon kényelmes viselni, és összehajtható, hogy hordozni is könnyű legyen. A kezelőgombokat a fülrészen találjuk, hogy bármikor könnyen állíthassuk a hangerőt és némíthassuk a mikrofont. Az USB-C csatlakozóval használható PC-n, Mac-en, okoseszközökön, PlayStation 4-en vagy Nintendo Switchen is.

ROG Strix Go 2.4

Ár: 59.990 Ft
Több infó: ASUS.com

Kattints ide több infóért!

A ROG Strix Go 2.4 a Go vezeték nélküli változata, mely alacsony késleltetésű, 2.4 GHz-es kapcsolaton keresztül kommunikál az USB-C adapterrel, de csatlakoztathatjuk 3.5mm-es jackkel is, ha erre volna szükség. Ugyancsak könnyű (290 grammos), 15 perc töltéssel három órán át használható, de ha több energiát kap, akár 25 órán keresztül is bírja. Ennél is légzáró kamrák és a 40 mm-es ASUS Essence hangsugárzók biztosítják a magával ragadó hangzást. Hordozhatóságra tervezték, még egy tok is jár hozzá, valamint ha nem szeretnénk kilógó mikrofonnal mászkálni, használhatjuk a rejtett, ugyancsak zajszűrős belső mikrofont is.

ROG Strix Go 2.4 Electro Punk

Ár: 59.990 Ft
Több infó: ASUS.com

Kattints ide több infóért!

A ROG Strix Go 2.4 ezen változata ugyanazt nyújtja, mint az alap modell, de dizájnjával az Electro Punk sorozathoz illeszkedik, így például tökéletes kiegészítő lehet a ROG Strix G15, a ROG Strix Impact II és a ROG Sheath különleges változatai mellé. Ha fontos, hogy nagy tudású perifériáid külseje is egyedi legyen, mindenképp ezt válaszd!

ROG Theta 7.1

Ár: 104.990 Ft
Több infó: ASUS.com

Kattints ide több infóért!

Amennyiben tényleg a csúcsminőségre vágysz, a ROG Theta 7.1 lehet a neked leginkább ideális választás. Az USB-C csatlakozós headset 7.1-es surround hangzást, igazi házimozi élményt kínál négy ASUS Essence ESS 9601 hangsugárzóval, ROG 7.1 DAC átalakítóval és SupremeFX S1220A audiokodekkel, PC-n, Mac-en, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen és okoseszközökön. A ROG Hybrid fülpárnák miatt ezt is nagyon kényelmes viselni, hővezető pasztás megoldása hűvösen tartja, testreszabhatósága pedig olyan magas szintű, hogy még az RGB világítását is variálhatjuk.

AI Noise-Canceling Mic Adapter

Ár: 15.990 Ft
Több infó: ASUS.com

Kattints ide több infóért!

Ha úgy döntenél, hogy inkább már meglévő 3.5-es jackes fülesedet turbóznád fel, válaszd az ASUS AI Noise-Canceling Mic Adaptert. A kiegészítő segítségével elérhetők az AI zajszűrés előnyei, így minimalizálható a háttérzaj, garantálható a kristálytiszta hang. Az ASUS Hyper-Grounding technológiájának köszönhetően az elektromágneses interferencia sem zavar be. Használható minden olyan eszközzel, ami USB-C-t vagy USB 2.0-t használ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.