Hirdetés

Ezt tudja a 2021-es GPU-val szerelt Acer Nitro 5



|

Szerkesztőségünkben járt egy Acer Nitro 5, ami egyáltalán nem a budget kategória képviselője.

Hirdetés

Temérdek különböző Acer Nitro 5 modell létezik, csak az Acer Shop oldalán 68 különböző változat közül lehet szemezgetni, és messze nem csak olyan kiadások léteznek, amikbe GTX 1650 Ti került.

Nálunk most a 2020-as kiadású, ám 2021-es GPU-val, egészen pontosan egy RTX 3060-nal, továbbá i7-es processzorral, és 8+8 GB DDR4-es RAM-mal szerelt Nitro 5 verzió landolt. Erről készült el az alábbi videoteszt.  

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, akkor bátran iratkozzatok fel a PC World és GameStar közös YouTube-csatornájára, és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.