Hirdetés

Ezzel vágna vissza az NVIDIA az Intel és az AMD közös próbálkozásának



|

Az Intel processzorok integrált Vega grafikájának alternatívája lesz a GeForce GTX 1050 Max-Q.

Hirdetés

Az NVIDIA egy eddig be nem jelentett termékéről árulkodott, amikor megírta az egyik linuxos driverének a változtatási listáját. Ezek alapján egy új Max-Q verziós videokártya közeledik. 

Hirdetés

Az ilyen grafikus vezérlők a teljesítményt általában feláldozzák a hatékonyság javára, vagyis optimálisabban osztják meg a kettőt. 

A GeForce GTX 1050 Max-Q kiadására pedig azért lehet szükség, hogy az NVIDIA alternatívát kínáljon az új Intel processzorok integrált AMD Vega grafikájára. 

A Notebookcheck várakozásai szerint a GTX 1050 Max-Q nagyjából 10-15 százalékkal lehet majd lassabb, mint a normál GTX 1050 vagy a GTX 1050 Ti, illetve a fogyasztása valahol 34 és 46 watt között alakulhat. Elsősorban a vékony és könnyű laptopokban juthat majd szóhoz az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.