Hirdetés

Fehérben is menő a GeForce GTX 1080 Ti



|

Itt a KFA2 GeForce GTX 1080 Ti EXOC White, persze gyári tuninggal.

Hirdetés

A GALAX bemutatta a legújabb olyan GeForce GTX 1080 Ti videokártyáját, amelyet egyedire szabott. Ez lett a GeForce GTX 1080 Ti EXOC White, amely nem csak GALAX márkanévvel jelenik meg, hanem eljut Európába is a KFA2 neve alatt. A két verzió tökéletesen egyforma. 

Hirdetés

A kártya az NVIDIA referencia-PCB-jére épít egyedi hűtéssel, amelyet a fehér ház és a fehér ventilátorok határoznak meg. 

A burkolat alatt alumínium lamellákból álló hűtőborda található, öt darab 6 milliméteres réz hőcsővel, amelyek közvetlen érintkezésűek. A két részre osztott hűtőbordát egy pár 90 milliméteres ventilátor tartja hűvösen. Ezek kikapcsolnak, ha a GPU tétlen állapotban van. A hűtő extraként fehér, LED-es világítást is kapott. 

A grafikus vezérlő kapott némi gyári tuningot is, ezért az NVIDIA 1480 és 1582 MHz-es órajelei helyett 1531 és 1645 (boost mellett) MHz-en ketyeg. A memória 11 GHz-es effektív órajele nem változott. Sajnos az árazás nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.