Hirdetés

Fejest ugrott a gamermonitorok világába az MSI



|

Bemutatkoztak az MSI első gamermonitorai: az OPTIX széria hajlított paneleket kínál.

Hirdetés

Az MSI bemutatta az első monitorait, amelyeket kifejezetten játékosoknak szán. Ezek a kijelzők az MSI OPTIX sorozatot erősítik, és jelenleg két modellt kínál a széria. 

Hirdetés

A 27 hüvelykes OPTIX G27C-t a 24 hüvelykes OPTIX G24C kíséri. Mindkettő képernyő a Samsung által gyártott TN-panelre épít, 1800R hajlítással. 

A monitorok full HD-s, 1920 x 1080-as felbontást használnak, 144 Hz-es képfrissítéssel, 4 milliszekundumos válaszidővel (GTG), valamint 178 fokos betekintési szögekkel. Az AMD FreeSync technológiáját mindkettő támogatja. 

Egyformák a bemenetek is: van egy DisplayPort 1.2a, egy HDMI 1.4a, valamint egy DVI. A 24 hüvelykes modell egyszerűbb külsőt kapott, a talpa pedig csak a magasságállítást teszi lehetővé, míg a 27 hüvelykesé a döntéseket is. 

Sajnos a konkrét vételárak még nem derültek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.