Hirdetés

Felfújható gamerfotelt villantott a Gigabyte



|

Légies könnyedséget ígér a tajvani cég új ülőalkalmatossága.

Hirdetés

Az utóbbi években látványosan megszaporodtak a kimondottan játékosokat célzó kiegészítők, a kategórián belül pedig különösen népszerűek a gamer székek, hiszen egy jó dizájn valóban segíthet kényelmesebbé tenni az órákon át tartó üldögélést.

A kínálat változatos képet mutat a szimplább kivitelektől a rezgőmotoros csodákon át a Cooler Master egészen elképesztő kapszulájáig, a Gigabyte pedig most egy felfújható megoldással bővítette a repertoárt.

Hirdetés

A tajvani cég német Twitter-fiókja villantotta meg az Aorus-termékcsalád újdonságát, ám néhány fotón túl semmilyen érdemi infó nem került a posztba, így fogalmunk sincs az árról, vagy a megjelenési dátumról.

A dizájn mindenesetre sokaknak a Star Wars látványvilágát juttatta eszébe, a képeket nézegetve pedig mi is el tudjuk képzelni Darth Vadert, ahogy kontrollerrel a kezében tolja róla Jedi: Fallen Ordert.

Az persze már más kérdés, hogy vajon mennyire tesz jót a testtartásnak egy ilyen fotel, cserébe viszont  akár a medencébe is magunkkal vihetjük, mondjuk az új OLED Nintendo Switch, vagy a később érkező Steam Deck társaságában...már ha látunk valamit a kijelzőre tűző napfényben, és nem félünk a vízbe ejtéstől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.