Hirdetés

Itt a friss PC World, feltámad a Windows XP



|

Szeptemberi kiadványunkban biztonságos környezetben támasztjuk fel a 2001-es rendszert. A lap mellé DVD-archiválót, kémkedésgátlót is ajándékba adunk.

Hirdetés

Létezett egy sokat szapult, mégis szinte mindenki által használt és jól kiismert operációs rendszer, a Windows XP, amely meglepően szívósnak bizonyult, közel tíz éves regnálása alatt rengeteg driver, program készült el rá. Emiatt nem csoda, hogy sokan hiányolnak egy-egy, eltűnt funkciót az újabb Windowsokból. Szerencsére van azonban megoldás, hogy visszaszerezzük a régi szolgáltatásokat, sőt, akár teljes egészében is visszakaphatjuk régi kedvenc rendszerünket úgy, hogy közben az új, modern és biztonságos(abb) Windowsról sem kell lemondanunk. Szeptemberi lapszámunkban megmutatjuk, milyen feladatokra lehet még akár ma is bevetni a manapság is sokat emlegetett Windows XP-t, és milyen trükkökkel lehet ismét megszerezni és telepíteni a régi rendszert.

Friss magazinunkban emellett bemutatjuk a legjobb idén megjelent applikációkat, felkutatjuk a legjobb dual SIM-es okostelefont, és azokat a díjcsomagokat, amelyekkel maximálisan kihasználható a két kártya megléte. Tesztrovatunkból emellett kiderül, hogy melyik táblagépek jelentik jelenleg a legjobb vételeket, mennyit változott az Android az elmúlt három év alatt, melyek a legjobb tintasugaras és instant nyomtatók, robotporszívók, illetve a legjobb felújított gépeket is kipróbáltuk.

Szeptemberi magazinunkból azt is megtudhatod, hogy miként enyhítheted mobilfüggőségedet, miként mentheted meg DVD-filmjeidet, miként készíthetsz saját Netflixet, mi minden szükséges egy hatékony fontkezeléshez, illetve miként építheted meg a saját drónodat.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk a lemezarchiválásban nélkülözhetetlen DVD Video Converter programot, illetve a Privacy Protector friss kiadását, amellyel megnehezítheted a Windows 10 számára a kémkedést. A lap mellé ezen felül legújabb Excel-tippek kiadványunkat is hozzácsomagoltuk, amelyben a táblázatkezelő meglévő grafikonjait tesszük jobbá, hanem újakat is alkotunk közvetlenül a programon belül.

További témáink részletesen:

A 42 legjobb, új mobilapp

Napról napra alkalmazások ezreivel bővül a Play Áruház kínálat, így bőven volt miből csemegézni, amikor összeállítottuk az idén megjelent legjobb appok listáját.

Notebookot másodkézből

Gyönyörű, erős és drága laptopból nincs hiány, az olcsó modellek azonban csapnivalóak. A megoldás a használt gép lehet.

Helyettünk szívnak

Rengeteg szó esik manapság a gépi tanulású szoftverekről, az önvezető autókról - de mi újság a már most otthonainkban dolgozó robotokkal?

Drónok és Arduino

Drónprogramozás Arduinóval? Lehetséges. Cikkünkben bemutatjuk, mi mindenre lesz szükséges ennek megvalósításához.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.