Hirdetés

Furcsa visszaszámláló jelzi a kompakt Razer billentyűzet érkezését



|

Kompakt, úgynevezett 60 százalékos billentyűzettel kedveskedne a gamereknek a Razer.

Hirdetés

A Razer szeret nagy kedvcsinálókkal előállni az új termékei előtt, még akkor is, ha a konkrét termék annyira nem izgalmas. Míg a legtöbb cég az eszközei többségét egyszerűen egy sajtótájékoztató formájában mutatja be, addig a Razer megint készített egy teljes oldalt és egy visszaszámlálót, ami az első 60 százalékos billentyűzet bemutatójáig számol. A szakértők szerint a Razer rajongótábora mindig értékeli az effajta kampányokat. 

Hirdetés

A 60 százalékos billentyűzet alapvetően egy kompakt periféria, amelyről leszedték a numerikus részt és a kurzorgombokat azért, hogy kisebb legyen a termék. A gamerek ennek hála több helyet kapnak az asztalukon. 

A várakozások szerint gombonkénti RGB Chroma háttérvilágítással számolhatunk, továbbá mechanikus gombokkal. Sokat szerencsére nem kell várni a részletekre, július 14-én minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.