Hirdetés

Gamer monitor elérhető áron? Az AOC 27G2U pontosan ezt kínálja



|

Egy AOC 27G2U gamer monitor járt nálunk, ami elérhető áron kínál prémium élményt.

Hirdetés

A prémium kategóriás gamer monitorokért hajlamosak a gyártók kisebb vagyonokat elkérni, az utóbbi években azonban szerencsére egyre több elérhető árú modell is megjelent a piacon. Az AOC 27G2U is ezt a kategóriát erősíti, és jogosan nevezhető a belépőszint egyik legjobbjának.

Első ránézésre is teljesen egyértelmű, hogy ezt a monitort gamereknek tervezték, viszont nem gondolták túl a dolgot, nem kapunk felesleges RGB-világítást és egyéb csicsás dolgokat. A borítás matt és elegáns, a káva pedig egy többmonitoros setup esetében sem válik zavaróvá.

Hirdetés

A gyári állvány ehhez egyébként minden segítséget megad, a monitor dönthető, forgatható, sőt még pivotálható is. A 27 hüvelykes, FHD felbontású, 144 Hz-es képfrissítésű AOC 27G2U további részleteiről az alábbi videó mesél nektek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.