Hirdetés

Gamereknek szól, világít és kicsi a SilverStone új számítógépháza



|

SFF jellegű ház lett a Raven-Z RVZ03-ARGB, és mivel gamereknek szól, ezért az RGB-s világítás sem hiányzik róla.

Hirdetés

A mai trendek szerint ha valamilyen termék a játékosoknak szól, akkor azon RGB-s világítás is van. Nem kivétel a SilverStone legújabb számítógépháza sem, a Raven-Z RVZ03-ARGB

Hirdetés

Az SFF jellegű számítógépház mindössze 14 literes, illetve 382 x 105 x 350 milliméteres méretekkel rendelkezik. Ennek ellenére beférnek a dual slotos grafikus vezérlők, amelyek maximum 33 centiméter hosszúak. 

A házba mini-ITX-es alaplap telepíthető, a processzorhűtő maximális magassága 83 milliméter lehet. A szabványos ATX-es tápegység hossza maximum 15 centiméter lehet. 

Belülre három darab 2,5 hüvelykes meghajtó fér el, illetve három darab 120 milliméteres hűtőventilátor. Ebből kettő 1500 RPM-es, 18 dBA-s légkavaró. Az előlapra USB 3.1-es portok és audiocsatlakozók jutottak. Az előlapot azonban az RGB-s fénycsík határozza meg - ezt egy apró áramkör szabályozza, de az alaplaphoz is csatlakoztatható a szoftveres vezérlés érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.