Hirdetés

GeForce GTX 1050-et rejt a Lenovo grafikus dokkolója



|

A Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock különlegessége, hogy 399 dollárért már videokártyát is rejt magában.

Hirdetés

Lassan tele van a piac külső grafikus dokkolókkal, amelyek segítségével egy asztali videokártya erejével dobhatjuk fel a laptopunkat (vagy a gyenge asztali PC-t), feltéve, hogy van Thunderbolt 3 portunk. 

Hirdetés

Ezekben általában közös, hogy külön kell megvásárolnunk a videokártyát az amúgy sem túl olcsó grafikus dokkoló mellé. A Lenovo Thunderbolt 3 Graphics Dock éppen ezért különleges: gyárilag van benne videokártya. 

Ez volt a jó hír - a rossz az, hogy a teljesítménye nem a világ legjobbja. A 399 dolláros dokkolóban egy NVIDIA GeForce GTX 1050 kapott helyet. A Lenovo szerint egy kevert valóságra építő windowsos headsetet 90 Hz-ig is ki tud szolgálni, és persze továbbra se felejtsük el, hogy nem kell külön videokártyát venni. 

A fém házas, két USB 3.0 és egy USB 2.0 portot kínáló dokkolón van két DisplayPort 1.3, egy HDMI 2.0, egy gigabites Ethernet port és egy jackcsatlakozó. 

Értelemszerűen nem a csúcskategóriában nézelődő gamereknek találták ki, de aki beéri az átlagos keretekkel, az billentyűzetet, egeret, külső tárhelyet és három kijelzőt is csatlakoztathat hozzá. A laptopot pedig bármikor fel lehet kapni az asztalról, hátrahagyva ezeket az elemeket. Elvileg a laptopot is tölti a dokkoló, feltéve, hogy a gép ezt USB-C-n keresztül támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.